Łysy__ Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Panie/Panowie wybiera się ktoś na pokazy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danishow Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 A no ja się wybieram tylko jak na razie nie mogę znaleźć jakiegoś przytulnego noclegu... Ale na pewno pojadę... No Ludziska zgłaszać się...!!! To przy okazji jakiś zlocik się zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Jeśli byłoby Nas więcej można się jakoś spotkać :). Z noclegiem może być problem. Miesiąc temu już wszystko było pozajmowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Miałem jechać z kumplem no ale niestety... Za rok na 100% sie pojawię ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danishow Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dzisiaj obdzwoniłem chyba cały Radom w poszukiwaniu noclegu, jest jeszcze sporo wolnych miejsc. Ceny od 30 do 100 zł za osobę. Jeżeli chodzi o bilety na AirShow: Normalny na dwa dni 50 zł a ulgowy (studenci itp.) 30 zł. Więc się szybciej namyślajcie bo czasu niewiele zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 W takim razie zapraszam do Radomia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 chyba bylo na co popatrzec. szkoda 2 pilotow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danishow Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Widziałem ten wypadek na własne oczy i powiem wam że nie jest to przyjemny widok. W chwili gdy zobaczyliśmy dym, prawie 200 tysięczny tłum ludzi zamilkł. Zrobiło się przeraźliwie cicho, nie do opisania... Poza tym impreza fajna, pokaz zespołu Red Arrows był super, czegoś takiego nie zobaczy sie w telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi