JuveFan Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Poniewaz pracuje jako tech. support przy sprzedazy softu dassault systemes (CATIA itd) - mam od czasu do czasu dojscie do ciekawych modeli 3d. A poniewaz soft jest francuzem...furki na tym sofcie sa wykonywane. A jak są wykonywane - są też i modele. Oto model 3D meggi II. Zapisany w takim formacie, że kazdy bez problemu się tym może pobawić :) Klikologia: - lewy przycisk myszy - selekcja - srodkowy - przeciągniecie - prawy - obrót - 2x lewy - interakcja - scroll - zoom Klikać na szyby drzwi itd itp - plik do pobrania jest tutaj: Download: http://myfreefilehosting.com/f/d71e441223_7.33MB Have fun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Klikać na szyby drzwi itd itp.Have fun! jesteś pewien ? czy ja nie wiem jak :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 sergiu83, pod fotką masz "DOWNLOAD" i link do ściągnięcia pliku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Dzięki. najważniejszego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 hi hi..nie wpadłem na to ze sergiu mogł klikać na statyczny obrazek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 JuveFan, pewnie nie tylko ja :) ja tylko się odważyłem napisać 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ja też się nabrałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 motyla noga - edytowałem posta w takim razie :) btw. fajna zabawka co ? (nie czepiac sie ze fele wisza bezwładnie w powietrzu, lub klamka zostaje po otwarciu drzwi :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Bo my wszyscy to zdolne chłopaki jesteśmy :) fajnie, że edytowałeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi