thomaskce Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Dzisiaj zamontowali mi ACB i mam pytanie do osob go posiadajacych czy wyswietla wam sie text dot. mp3 (tytul, wykonawca) ktore odtwarzacie np z USB ? U mnie pokazuje tylko "Sciezka 1", 2 itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 thomaskce, niestety,nie wyświetla :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 a miales w zestawie kabel do iPoda ? Bo ja zadnego dodatkowego kabelka nie dostalem a w instrukcji jest napisane ze sa opcjonalne i teraz pytanie skad taki kabel wziac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 thomaskce, ja nie brałem ACB z ASO tylko kupiłem na Allegro.Nie różni się niczym od tego z serwisu oprócz ceny,wiem,bo to tego się też przymierzałem. W zestawie z Allegro jest w komplecie kabel do iPoda i połączeniowy do kompa (USB) :) Może powinieneś zajrzeć do sprzedających na Allegro,powinni mieć do tego akcesoria.W orginalnym ACB wyjście na iPoda to też mini usb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ja mialem fabrycznie zamontowane acb. Jak odpalam muze z CD/pendrive to normalnie widac strukture katalogow, nazwy utworow, jak jest odtwarzanie to wyswietla sie tytul utworu i wykonawca. Jak leci muza z fona przez bluta to wtedy widac cos w stylu sciezka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 deeper, a przy odpalaniu radia masz Arcamys 3d czy jakos tak ? Ja tez mam fabryczny ACB bo auto przyjechalo bez i mi domontowali jednak przy odtwarzaniu z pena nie pokazuja mi sie nazwy utworow :/ Dostales tez kabelek pod ipoda ? na ACB jest takie smieszne okragle wejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Nie arcamysa nie mam. Wejscia jakie mam to USB i mini jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gs500f Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 deeper, a przy odpalaniu radia masz Arcamys 3d czy jakos tak ?Ja tez mam fabryczny ACB bo auto przyjechalo bez i mi domontowali jednak przy odtwarzaniu z pena nie pokazuja mi sie nazwy utworow :/ Dostales tez kabelek pod ipoda ? na ACB jest takie smieszne okragle wejscie Ja kupielm fabrycznie ACB + Arcamys i nie dostalem zadnego kabelka. Odpowiedajac na wczesniejsze pytanie, podczas odtwarzania utworów np. z PENDRIVE mam normlanie pokazana sciezke i nazwe wykonwcy oraz utworu. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 możesz dać jakieś namiary na takie acb z allegro? Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi