kubal Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Oto pierwszy długo-dysnatnsowy test mojej kupy ;) W skrócie: bardzo bardzo komfortowo przewiozła moje 4 litery do Włoch i z powrotem. Jazda takim autkiem to prawdziwa przyjemność. Bagażnik połknął 3 spore walizy, plecak, laptopa i parę bzdetów a w drodze powrotnej dodatkowo 2 włoskie pizze jako żarcie na drogę Silnik połknął średnio 8,5l / 100 a więc kieszeni nie zrujnował, choć taniej (a dla mnie jako kierowcy pewnie i wygodniej) było by chyba samolotem. Po drodze dodatkowo stuknęło mi: ;) Z ciekawostek oto jaki zasięg ma autko przy spokojnej autostradowej jeździe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 a te 130km/h to rozumiem że tempomat ustawiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Cięcie Zgadza się - zdjęcia robiłem przejeżdżając przez kilka tuneli i musiałem zwolnic do 100. Regulamin forum się kłania i zasady cytowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi