tomtomek Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witam, Jestem właśnie na etapie zmiany samochodu i mam pytanie ile mogę realnie dostać za poniższego Megana: - rok produkcji 2001, data zakupu i rejestracji 2002 - 1-y właściciel, kupiony w salonie w Polsce - przebieg: 92 000 km - silnik 1.4 16V, 95KM - wersja AIR, Hatchback - klima, ABS, elektryczne przednie szyby, centralny zamek + firmowy alarm, poduszki, wspomaganie kier., halogeny - radio z CD, MP3, usb (JVC) - zimowe opony - bagażnik dachowy - oryginalny Renault - bezwypadkowy, garażowany Dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam Krzych/Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 myślę, że 12-13 kzł będzie sensowną wartością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtomek Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Sam kupiłem swoją Megankę za 14.100zł sprowadzoną, opłaconą, 1,6 16V z 2001r, wersja Expression, przebieg 152 tys, klima, ele szyby z przodu, halogeny, oryginalne radio z pilotem, centralny. Myśle, że jak za swoją weźmiesz 12-14 tys, to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi