siboo Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Witam, otóż oglądałem kilka sceniców z rocznika 00-02 w dieslu DCI i DTI. 1. Jak to jest z świecami żarowymi? niektóre po przekręceniu kluczyka zapalają świece a niektóre nie, przypuszczalnie się zapalą jak temp. spadnie, ja tak mam w astrze II DTL 2. Pedał gazu jest ospały nie odbija odrazu wraz z noga tylko zostaje i przez 1 sek. - 2 sek., auto jest na obrotach bo ja już zdąrze wcisnąć sprzęgło np. przy zmianie biegu 3. Korozja - delikatny nalot na nadkolach i tylniej klapie w okolicach rejestracji czy to normalne? 4. Trzeszczący plastik wokół oświetlenia wewnętrznego z przodu dosyć mocno trzeszczy Mam nadzieje, że ktoś mi odp. na te pytanie może modele które oglądałem miały te "wady" a może to normalne, decyzja juz zapadła o kupnie tego auta, czego jeszcze mogę się spodziewać? Czy DCI są faktycznie takie czułe na paliwo itp. Że nie warto go kupować? Wkoncu scenic II ma tylko takie silniki…. Z góry dzięki wszystkim którzy się wypowiedzą, pozdrawiam P.S. Panie Lepper można bylo dać ostrzeżenie a nie odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metrus Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 samochód nie jest w dieslu, silnik diesla jest w samochodzie nie wiem z kąd to się bierze, jest to bardzo irytujące, odpisał bym ale taki tekst mnie zawsze unieruchamia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siboo Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 opinii kogoś takiego jak ty nie potrzebuje, uważam, że widzisz tylko czubek własnego nosa buraq!!! Jeśli ktoś ma jakiś problem to ja staram sie pomóc bo po to jest forum, ciebie powinni z tąd wyrzucić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi