krason Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Kupuję od kuzyna z Niemiec megankę ad. 1996, silnik 1,6 przebieg 130000, jak myślicie jaką rozsądną cenę wytargować, żeby kuzyn się nie obraził a ja żebym nie przepłacił, autko jest zadbane, bezwypadkowe i serwisowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 jak zadbana i pewna to z 10-12 nawet może Twój kuzyn wołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 [CIACH!] ja popieram jak zadbana i serwisowana to warto kupić ale auto z 96 trzeba dobrze sprawdzic bo to juz ma 11 lat [prosze nie cytowac w calosci postu, na ktory sie bezposrednio odpowiada. DrNO] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 bronuis a coś taki wylewny oni kasy maja co niemiara a straszne dusigrosze dawaj jak najmniej max 1.5 tys euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 wczoraj mój znajomy znalazł golfa 3 z 1995 roku w Niemczech za 1500zł trochę pordzwiały ale jeździ... ceny aut ,szczególnie tych powyżej 10 lat są juz dramatycznie niskie, więc jeśli auto jest w przecietnym stanie to ja bym naciskał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krason Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Staneło na 1700 euro mam nadzieję, że nie będę żałował, ale ogólnie autko jest super, oprócz tego, że kuzyn chciał mi zrobić przyjemność i próbował zmontować radio z kompaktem, ale tak namieszał w kablach, że nie działa ani radio, ani zegarek, ani termometr, jakieś rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Co do samej megi i blach (mam taki sam rocznik, przebieg juz prawie 160k) sprawdzilbym po otwarciu tylnej klapy i zdjeciu dywanikow wszystkich czy autko nie rdzewieje przy swiatlach od wewnatrz i jak wyglada komora kola zapasowego - mojemu koledze tam rdzewiala megi a byla garazowana i pieszczona przez kogos kto mial duzo floty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 oprócz tego, że kuzyn chciał mi zrobić przyjemność i próbował zmontować radio z kompaktem, ale tak namieszał w kablach, że nie działa ani radio, ani zegarek, ani termometr, jakieś rady jak to wszystko nie dziala to chyba bezpiecznik poszedl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi