888EX888 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 ehh bylem juz umowiony z kolesiem na zalorzenie do mojej megi staga dzisiaj zajezdzam do niego a on mi mowi ze mi nie zalorzy jednak staga (problemem zapewne jest to ze to jest autoryzowany serwis lendi i nie chca innych firm ale to juz moje przypuszczenie) koles poleca mi cos z lendi za 3200 no ale to jednak jest roznica w porownaniu z cena staga wiedz pytanie czy mogli byscie mi polecic jakis zaklad powiedzmy z slaska(ta polowa slaska od strony malopolski) lub malopolski(powa od strony slaska) mieszkam mniej wiecej pomiedzy wlasnie slaskiem a malopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Napisz zapytanie o warsztat w Twojej okolicy do Krzysztofa Łapińskiego [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
888EX888 Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 hmmm pisalem do firmy AC o warsztat ale odeslali mnie do dystrybutora jako ze oni nie maja danych o warsztatach. czy napisanie do tego goscia cos zmieni?? on bedzie wiedzial cos na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Zazwyczaj odpisywał. Nawet jak ktoś zadawał oficjalne pytanie na ich stronie, to odsyłał do swojego maila. Możesz też zobaczyś na forum na ich stronie. Jest tam wątek z adresami warsztatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi