groszek25 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam Koledzy bardzo proszę o ocenę tego auta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10235505 Sprzedający poinformował mnie że on kupił już zrobioną a z tego co wie to uszkodzony był błotnik i zderzak z przodu. Są 2 odpryski na przedniej szybie i rysa na tylnym błotniku pod klapką wlewu paliwa poza tym jak twierdzi OK. Sprowadzona z Francji 4 miesiące temu. A może ktoś z was koledzy jest z Rawicza albo okolic i może sprawdzić na żywo to autoko to będę bardzo wdzięczny bo zaoszczędziło by mi to ewentualnie 400 km drogi i widoku kilku kilogramów szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Zdjęcia nie najlepszej jakości, ale wydaje mi się, że pokrywa (osłona) silnika wygląda na pękniętą i klejoną. Rodzi się pytanie, w jaki sposób do tego doszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 sartek, pokaż w którym miejscu dokładnie, bo ja tam nic takiego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Pod białą nalepką widać cos w rodzaju pęknięcia, ktore biegnie do samej krawędzi z prawej strony pokrywy. Może jestem przewrażliwiony, bo moja pokrywa była pęknięta właśnie w ten sposób i poklejona. Rozpadła się dwa miesiące po kupnie auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Tylnia klapa jest jakby za wysoko. A reszta wydaje się byc ok. a i troche brudno na dywanikach ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groszek25 Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witam i dziękuję za odpowiedzi. Kupujący przyznał się że całe auto było malowane, tylko szkoda że nie przy pierwszym kontakcie( na szczęście nie musiałem jechać) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi