kudlaty Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam,Panowie zmierzam ku opuszczenia po 6 latach stajni Renault i zamierzam przesiąsć się na myślę duża brykę C5 kombi z 2002-2003.Czy ktoś z Szanownych forumowiczów miał do czynienia z tą jakby nazwać drugą francuską myślą techniczną,proszę o wyrażenie swoich opinii i złych jak i dobrych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 kudlaty, miałem cytrynkę C5 w 110konnym HDI około roku.Wbrew obiegowej opini przelatałem nią ok.60tkm i nic nie robiłem(wymieniłem klocki,tarcze i 3 razy olej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witam, parę razy jeździłem takim cudem. Była jedna w poprzedniej firmie. Generalnie komfort pierwsza kalsa. Za wymiane sprzęgła skasowali nas poza ASO na 2000zł. Tam był zamontowany silnik 2.0 benzyna. Niestety ten silnik był zasłaby i mial usterke elektroniki od pczątku. Często przestawiał się w tryb awaryjny i chciał jechac więcej jak 60km/h. NIestety mimo wielu wizyt w ASO nikt nie doszedł co jest. Auto po skończeniu przedłużonej gwarancji sprzedaliśmy bo ten defekt istotny dla nas. Auto dużo jeździło i powrót z ta prędkością ze Szczecina był lekko irytujący. Poza tym masa elektroniki i niesamowity komfort. Ogromny kufer, tapicerka miła w dotyku, niezłe spasowanie plastików. Generalnie autko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi