888EX888 Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Lewyja nie musze nic demontowac listwe mam na samym wiezchu praktycznie wiedz nie jest to problem zaden dla mnie tyle ze w sumie sie zastanawiam czy rozwiercac czy nie jak rozwierce to bedzie wiecej palil tez a to nie o to chodzi hmmm a pojezdze zobacze co bedzie i podejme jakas decyzje puki co na temat 4gaz nie moge nic zlego powiedzic wyglada identycznie jak stag300 nawet chyba ten sam firmware maja a co do gazownikow to hmm sie okarze jak troche wiecej pojezdze narazie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Po rozwierceniu dysz wcale nie musi palić więcej. Bedą krótsze czasy wtrysku. Komp. benzyny będzie je skacał, aż mieszanka będzie optymalna. Tak w skrócie. PS. U Ciebie listwa jest na wierzchu, bo kolektor ssacy masz przed silnikiem. Ja nie dość że mam za silnikiem to jeszcze przykryty przepustnicą i filtrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi