arka3 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witam Pojawiło mi się w domu nowe Megane III 1.4 TCE z nawigacją fabryczną Carminat TomTom. I mam pytanie. Jak w starej przenośnej nawigacji TomTom kupowałem na allegro punkty POI z bazą fotoradarów to wgrywałem sobie i działało extra. Co nawigacji fabrycznej sprzedawcy nie mają pojęcia czy będzie to działało (ponoć nie mieli jeszcze z tym styczności) Wgrywał już ktoś nowe POI do Carminata ? Trochę boję się ryzykować, a na infolini polecają tylko swoje produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_w Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam Plik z fotoradarami znalazłem tutaj http://www.poiplaza.com/ wgrałem i działa. Nie wiem czy baza jest aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi