DARKOM Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 http://www.mtmoto.com/ ktos z kolegów sie wybiera na ta imprezę ??? ja będę w niedzielę jak cos ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 ja raczej będę o ile skończe auto, ale jako wystawca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Ja bede na pewno. Na 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi90 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 ja mysle czy sie wybierac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 No i bylem... powiem krotko : wypas mala FOTORELACJA btw mijałem w wawe nowa czerwona coupe, na ul dolnej(o ile pamiętam) to ktos z forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Mój kuzyn był wraz z całą ekipą italy-cars. I powiem że miałem okazję poznać zwycięscę pana kokosa wraz z jego seicento ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi