Bodjo Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Witam mam scenica 1.6 z 98 roku. Wymieniłem w nim radio na sony i podpiołem niewielki wzmacniacz i mam problem jak silnik chodzi to głośnik podpięty pod wzmacniacz gwizdze jak wyłącze silnik przestaje. Znajomy polecił mi podpiąć filtr przeciwzakłuceniowy do kabla prądowego taki za ok 20 zł ale to nic nie pomogło, może ktoś wie jak temu zaradzic ?? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 W jaki sposób masz ten wzmacniacz podłączony? Jakie masz kable sygnałowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodjo Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Kupilem zestaw kabli prądowych razem z sygnałowymi za jakies 70 zł nie są najlepszej jakości ale do tak małego wzmacniacza powinny wystarczyc, a gwizd w głośniku jest uzależniony od obrotów silnika wiec podejżewam, że coś będzie nie tak z prądem który dochodzi do wzmacniacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi