marek_c Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Tak mnie naszło, jedno pytanie- w jakim celu trzeba podawać cenę wyjściową w ogłoszeniu jeżeli sprzedajęmy przez allegro? "W przypadku licytacji na allegro podajemy cenę wyjściową, od której można licytować i dodatkowo cenę minimalną jaką chcemy uzyskać (nie wymagane)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Jak dla mnie to po to, bym najpierw mógł zobaczyć cenę i podjąć decyzję, czy w ogóle biorę pod uwagę, czy nie, bez klikania i ładowania kolejnej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 marek_c, hmm, a na przykład po to, że na allegro chcesz sprzedać za, załóżmy, 100 plnów ale dla tych, których lubisz, od których oczekujesz pomocy jak masz wahania obrotów i których się pytasz dlaczego tak a nie inaczej, dasz cenę 70 plnów. Ja tak to sobie wyobrażam, a przynajmniej tak robię jak coś sprzedaje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Chodzi mi o cenę "wyjściową" - czyli? CareK rozumiem ale w momecie podania ceny minimalnej a nie - od 1 zł. Przy takim regulaminie to dział robi się "tablicą ogłoszeń" jednego płatnego portalu aukcyjnego. Wg mnie w każdym ogłoszeniu z linkiem do allegro powinna być podana cena sprzedaży za jaka mogę kupić towar nie czekając na koniec aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi