wojtas0305 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 mam prośbę o ocenę dwóch meganek http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10266484 ta już jakiś czas stoi na otomoto. ale nie wiem czy z powodu złego stanu czy nikt nie jest gotów tyle dać a człowiek nie chce spuścić. instalacja nie sekwencja :-? , drugi właściciel (pierwszym przez dwa lata była firma w której pracuje obecny właściciel) bezwypadkowy. pytanie jak sobie radzi meganka z takim silnikiem? druga to http://motoallegro.pl/item785509408_renaul..._6_16v_gaz.html tu powala mnie cena :shock: widzicie coś po blachach? jakieś nieścisłości? będę wdzięczny za wypowiedzi i oceny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 ta druga 100% była bita z przodu spasowanie maski ze zderzakiem koszmar, pierwsza nie wyraźne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Odnośnie pierwszej : tam gdzie powinien być napis Megane przy samym zderzaku to ruda wychodzi ?? Jeśli tak to tu też coś było dłubane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 wojtas0305, ta druga 100% była bita z przodu spasowanie maski ze zderzakiem i błotnikiem, poduszka w kierownicy jest od innego auta, no i jest zabardzo wytarta jak na ten przebieg.Ja bym szukał dalej i te dwa sobie odpuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 dziękuję bardzo za ocenę tamtych. a co sądzicie o tych : http://motoallegro.pl/item786558266_renaul..._wlascicie.html http://moto.allegro.pl/item767511100_sprze...ima_elektr.html jak oceniacie ich (bez)wypadkowość? który silnik wydaje się być w lepszym stanie? będę wdzięczny za ocenę. pozdrawiam WL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 wojtas0305, ten drugi jest od nas z forum. Poszukaj w dziale "sprzedam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 wiem wiem znalazłem to ogłoszenie właśnie na forum. ale właściciel nie odpisał na moją PW dlatego pytam Was. co o nich sądzicie. która sztuka według Was w lepszym stanie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 mam pytanie co do tej pierwszej napisałeś że właściciel być może nie chce zejść z ceny tak zastanawiam się w jakich granicach powinna być cena. I czy rzeczywiście były silniki 1.4 16V 75KM w 2001 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Według mnie forumowa bardziej zadbana. Próbuj dalej skontaktować się z właścicielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 napisałem tak ponieważ widzę tamtą megankę już od dawna na motoallegro. stąd wniosek: albo trzyma cenę i nie chce spuścić albo jest w złym stanie. Pawelp dzięki za opinię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 z tego co wiem to w srodku w tej pierwszej to siedzenia maja w kilku miejscach dziury w tapicerce, siedzenia maja chyba brudne plamy, a deska jest w kilku miejscach poszorowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek74 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 wojtas poczekaj do wiosny , to Ci moja Meganke zagonie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 cięcie niestety szukam benzyny do zagazowania. diesel mnie przeraża ;) jutro będę dzwonił do tych dwóch meganek. obie są blisko siebie więc w sob może zrobię tripa ;) zobaczymy co mi właściciele powiedzą (choć po obejrzeniu innych aukcji człowieka od tej niebieskiej niestety stwierdziłem że to prawdopodobnie handlarz. no ale...) No ale nie musisz łamać regulaminu. Zapoznaj się z nim. Ostrzeżenie na razie pisemne. lepper_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi