19Urban94 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 bardzo szlachetny przebieg... No to może opisze precyzyjniej - 150 000 km .. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 150 000 km to niemalże nowy motor ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Niestety.. Taki nowy motor przy tym przebiegu przegrzewa sie.. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TouRinG Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Koledzy czegoś tu nie rozumie ;) Ten sam silnik 3.0dci jest montowany tez w saabie i oplu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A dlaczego nie? Isuzu sprzedaje go każdemu chętnemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sł@w Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 w TV powiedzieli, że od 2006r. nie ma w sprzedaży tego silnika, a ja się pytam co za silnik (czy to ten sam silnik) jest na dzień dzisiejszy dostępny w nowej Lagunie coupe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurczak89 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Sąsiad zajechał ten silnik w Espace po 250 tysiącach,ale sam się przyznał że dbał o niego tak jakby go w ogóle nie było-tankowanie i jazda w trase...I to na tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ja się pytam co za silnik (czy to ten sam silnik) jest na dzień dzisiejszy dostępny w nowej Lagunie coupe???Chyba nie. W innym programie o Lagunie Coupe mówili, że to nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allien18 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 na pewno to nie ten sam silnik co w lalce, bo produkcję tego wadliwego zakończyli w 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sł@w Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa, czy ostatecznie została zakończona produkcja i powstała na dzień dzisiejszy nowa jednostka, czy tą starą zmodyfikowali (np. poprzez powiększenie misy olejowej)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu PW Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Mam Vel Satis'a z tym silnikiem i na razie wszystko ok.,3 razy trasa do Chorwacji (gdzie można było 150-160 km/h) w lato i bez problemu. Mam przelatane ponad 140 kkm. Moi bracia mają warsztat i z tymi silnikami nie było problemu, odradzali mi właśnie 2,2 dci bo robili już kilka kapitalnych po 120 kkm. Myślę, że w tym wszystkim jest też istotna kwestia użytkowania i serwisowania samochodu. Zakup mojej Megi 2 też mi jeden klient odradzał, kupił 6 m-c wcześniej i ciągłe problemy z silnikiem. Cóż widziałem parkrotnie jak wyciska podłogę na na zimnym silniku i jakie paliwko z tirów bierze. To wiele wyjaśniało. A z Versalką, w necie jest tylko kilkanaście przypadków zgłoszonych więc tak naprawdę ciężko stwierdzić, że to jakaś plaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Może nie plaga, ale ja bym dmuchał na zimne, póki wszystko jest OK. Zastanawia mnie inna kwestia. Czy ten silnik wyposażony jest w chłodnicę oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi