bilyy29 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Witam. Jestem użytkownikiem nowej megi. Autko zakupiłem w połowie września tego roku. Ogólnie jestem zadowolony, lecz ostatnio denerwuje mnie system przypominający o niezapięciu pasów przednich...Jest to o tyle dziwne ,iż nieprzyjemne pikanie pojawia się kiedy jadę SAM samochodem, bez pasażera :shock: Trochę tego nie rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 trzeba kupic zapinke od pasow;) albo zapiac pasy hehe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilyy29 Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 No właśnie zapinam pasy... niewidocznego pasażera ;) ale robi to się dość irytujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mevrick Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Masz auto na gwarancji, czemu nie jedziesz do serwisu? Przednie fotele powinny być wyposażone w czujnik, być może jest uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 pojedź do serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilyy29 Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Już dzisiaj dzwoniłem i jestem umówiony na rano w pon....Mam nadzieję że wizyta pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mevrick Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Po powrocie z serwisu, napisz, co było przyczyną. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilyy29 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Powodem usterki był błąd w elektronice...W serwisie powiedzieli ,że fabryka coś skopała ;) Po godzinie usterkę usunięto w ramach gwarancji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 zaczyna sie kolejne epopeja - "elektronika w megane cz. III" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi