laki Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam chce zakupic meganke 2005r 1,9 DCI http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=c9726767 Moze ktos podpowie naco zwracac uwage i cos otym silniczku jak sie sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 auto nie ma ESP - ASR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Przynajmniej przebieg sprawia wrażenie realnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9538201 a co powiecie otym autku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Zauważ, że w opisie auta nie ma słowa "Bezwypadkowy" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 rectosei, jakby to coś zmieniało ;) . Może tylko wskazywać na rzetelność lub spryt sprzedawcy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Stego co muwia to auto z jakiejs firmy jest niby nie bite to jeszcze sprawdze w serwisie jak bede jechał sprawdzic zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek bydgoszcz Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 laki,auto o które pytasz ( megane combi srebrna) jest po dużym dzwonie - na pewno była wymieniona deska rozdzielcza z poduszką pow. pasażera. Dowód: na zdjęciu jest to wersja ph I a nawiewy po bokach są z phII. W phI powinno byc oznaczenie nawiewu zamkniety/otwarty jako suwak z kreską miedzy położeniem jest nawiew/nie ma nawiewu. Dopiero w ph II jest regulator z płynną regulacją otwarcia tych nawiewów(od najmniejszego do największego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 z firmy nie bierz auta! One nie stygną. Są dojechane na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ech nie jest łatwo cos znalesc dobrego dzieki za porady szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Szukaj, szukaj. Lepiej trochę dłużej pojeździć za autkiem, niż kupić "na szybko" jakąś minę i potem włosy rwać sobie z głowy. Meganek jest dużo na rynku, sporo wśród nich powypadkowych i zajeżdżonych trupów (zwłaszcza przy dieslach trzeba wzmóc maksymalnie czujność). Powodzenia! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 @laki jak bym na Twoim miejscu w ogóle odrzucił autka z firm. ;) Moja matka robi w ubezpieczeniach i ostatnio jakiś koleś kupił 2 letnią Megi II full wypas z firmy i po 2 miesiącach mu padła na amen. Cała elektronika itp. dużo by wymieniać. Także naprawdę nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Firmowe auta nie sa takie złe. Serwisowane w Aso, jeśli użytkujący normalny to dba o auto bo nie ponosi kosztów. Płaci firma Leasingowa. Tyle że większość kierowców traktuje te auta żle . Nie moje to co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 To autko http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9538201 wiem ze było w tym roku jeszcze w serwisie sprawdził mi znajomy robi w reno serwisie myślę jak podjadę i będzie ok to skusze się już poprawiłem działa ;) Doczytaj przy okazji w regulaminie forum o zasadach pisowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 gratuluję ;) Jeżeli nie trafisz na trefny egzemplarz będziesz bardzo zadowolony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi