gorylpl1 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 zastanawiam sie nad kupnem tego samochodu co o tym sądzicie? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10367628 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Troche mogli sie postarać przy składaniu przodu i widać ze malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorylpl1 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 no przód był malowany-tzn właściciel mówi ze tylko zderzak malowane były jeszcze częściowo drzwi tylne po stronie pasażera. Nic więcej nie zauważyłem. W środku nie widać na jakies znaczne zużycie-po kierownicy i lewarku biegów Minusem jest jeszcze to to że jak sie odpali to piszczy jakieś koło przy pasku klinowym-nie wiem które, włąsciciel mówił ze był w warsztacie niby coś zrobili, skasowali do 200zł i dalej piszczy-nie wiem co to mozę być i czy się tego obawiać a gdzie jeszcze mówisz, że widać ze malowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi