Radekb351 Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Owszem widzialem Ale z doswiadczenia wiem, bo pracowalem kilka lat na "Ostrowku", ze zrywaja sie mosty w traktorach. Ja zgadzam sie z Adam68 w ciagnikach które pracuja w lesie bardzo często zdarza sie zerwanie srub mocujacych zwolnice z tylnym mostem na zdjeciu są zaznaczone miejsca w których to wystepuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ja bym powiedział że 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ja się jeszcze tutaj nie wypowiedziałęm. Napiszę tak. To są moi idole obok Lepera, Kononowicza, Arabów w Klapkach na autostradzie, oraz arabów driftujących autem jak i rowerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocz3k Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 :( Ekstra Zwolnice trzeba zrzucić. Ciekawy jestem które auto by wygrało^^ 55 koni i ta masa dwie tony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi