maras78 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Witam Dzisiaj byłem oglądać tą meganeke http://otomoto.pl/renault-megane-zarejstro...-C10377164.html Auto posiada jedną kartę z kluczkiem w środku, powinny być dwie? Wiem, że w tym silniku pada koło zmiennych faz rozrządu, narazie przejechane ma 55tys km - odpala bez problemu - nie ma żadnych stuków przy odpalaniu (przeczytałem, że świadczy to o padniętym kole) zawiecha nie stuka, nie puka, silnik ciągnie równomiernie bez jakiegoś szału na 4 biegu czekam na wszelkie opinie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Powinny być dwie karty, nie ma ESP(brak wyłącznika)poza tym nie wierzę specjalnie w przebieg. Ciekawe też czemu z przodu inne felgi niż z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras78 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 dodam, że wytarta jest dźwignia zmiany biegów i kierownica jakby ciut też a nawet nie przywiązałem uwagi czy są 4 felgi jednakowe :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Popros o numer . VIN . i sprawdz sobie w autoryzowanej stacji Renaut nawet jak był sprowadzony z zagranicy to i tak maja dane kiedy był w serwisie i jaki przebieg miał wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 jednak zrezygnowałem z niej bo podejrzana jest taka też się zainteresowałem http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9881574 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 zobacz jakie CUDO wyszukałem ;) http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10378759 gdybyś chciał się dowiedzieć czegoś więcej o tej megance to dzwoń lub PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooha Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 marcin.ab- zmień wulkanizatora!!!!!!! odważnik na zewnętrznej stronie alum.felgi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek bydgoszcz Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 maras78 - dlaczego ta granatowa tak nisko siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 nie mam pojęcia tomek gościu sprowadził ją taką - być może ze ma zmienione sprężyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 odważnik na zewnętrznej stronie alum.felgi dzięki, w tym tygodniu planuję wymianę więc mu zasugeruję to :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi