pawlo0809 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Witam! Bardzo proszę o opinie o samochodzie Renault Megane I Van '98 TDI 1,9. Jaki jest komfort jazdy tym samochodem eksploatacja itp. Będę wdzięczny za każdą ważną informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 pawlo0809, nie ma Megane 1,9 TDI ;-) ale jest dTi i chyba nie van :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 jakie zaś TDI :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Megane Van? chyba Scenic ;) i nie TDI tylko dTi jak już napisano ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Chess175, słusznie, przecież Scenic I to też Megane ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo0809 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Dokładnie nie wiem, wiem tylko że diesel, ale na pewno van. Więc jakie opinie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Kiedyś znajoma mnie zapytała " Czy warto kupić Forda białego za 18 tys? " Pewnie warto dlaczego nie? Ford i do tego biały :-P Nawet nie wiedziała jaki model, silnik nawet roku nie znała. Za mało konkretów jeżeli chodzi o pytanie. Ja mam Scenica DTI I ph I z końcówki produkcji i jestem zadowolony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi