hefi Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Wpadlo mi takie coś w oko klik Czy możecie mi napisać co to za wersja, kiedy teraz należy zrobić serwis i ogólnie kilka opini o tym silniku. Troche powertowalem na forum i z tego co wyczytalem nie bylo 1,9 130KM na poczatku 2005:?: Auto spelnia niby euro 4 to znaczy, że ma juz fap-a? Odnosnie opon w megankach - jaki rozmiar pasuje na 16" w megi? Czy w Olsztynie jest zakaz używania prawego Alta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opielowski Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 1.9 130 km były dopiero od 2006 r., to jest silnik 1.9 120 km, bez filtra cząstek stałych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefi Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Domyślalem sie, że to nie ten silnik ale zastanawia mnie fakt, że jest jeszcze kilka meganek z poczatku 2005 ze 130 konnym silnikiem w opisie :shock: Czy łaczono ten model z 6 biegowa skrzynia, sprzedawca twierdzi caly czas, że jest to 130 km z 6 skrzynia ;) hmmm Mimo iż to nie 130tka warto sie tym autkiem zainteresowac? Chodzi mi o motor, gdzie bardziej widzicie ten silnik - na autostradzie 130-180km/h czy raczej w mieście - glupie pytanie ale chciałbym uzyskać na nie odpowiedz Proszę doczytać w regulaminie forum o zasadach pisowni postów. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi