appaloosa Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) Szukam dopasowanych dywaników do Grand Scenica II 2009 1.9 dci, gumowych i welurowych. Możecie coś polecić w temacie? Kilka razy już się naciąłem, min na dywanik bagażnikowy - niby dopasowany a nie pasuje dokładnie. Welurowe które mam - po stronie kierowcy tragedia w porównaniu z oryginalnym. Macie może jakieś sprawdzone źródło? /0cool: migracja do innego działu Edytowane 16 Stycznia 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksio Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Dziś się wybieram do Warszawy więc przy okazji odbiorę takie cudo http://allegro.pl/gumowe-dywaniki-mata-bagaznika-renault-scenic-03-i1880471127.html Podzielę się informacją jak to wygląda na żywo kiedy już będę miał to w swoich łapskach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilu Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 I jak z tymi dywanikami ? Będę potrzebował takie do Grand Scenic II '04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajaceek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 ja dokładnie takie kupiłem w tym tygodniu do krótkiego scenic'a. Kupiłem tylko do środka, bez bagażnika. Pasują dobrze, tylko ten dywanik dla kierowcy wydaje mi się trochę krótki, nie podchodzi pod pedały. Stare dywaniki jakie dostałem od sprzedającego nie były oryginalnie dopasowane do SC ale były dłuższe i wchodziły pod pedały bez żadnych problemów. Teraz za to wszystkie są ładnie dopasowane i mają tzw korytka co bardzo przydaje się w zimie. Na wiosnę wymienię na welurowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Podzielę się informacją jak to wygląda na żywo kiedy już będę miał to w swoich łapskach Maksio i jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Jeśli chodzi o gumowe dywaniki to najlepsze wg mnie są firmy Petex. Do Scenica I jest tego mnóstwo na allegro. Do Scenica II nie widziałem. Natomiast do Scenica III polecam firmy Rigum. Mam takie i są super. Oryginalne, które dostałem w ASO powędrowały do kosza. Edytowane 16 Stycznia 2012 przez norbert_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) norbert_p na allegro jest tego bardzo dużo, ale trochę się różnią. Kupowałeś dywaniki pod nogi czy do bagażnika? Z jakie wykonane są materiału? Możesz podać oznaczenie? Jeśli do bagażnika to czy ma powierzchnię antypoślizgową? Do zainteresowanych: Kupiłem wykładzinę do bagażnika firmy Rezaw-plast - jakość dobra. Nie miałem za dużo czasu i innych firm nie oglądałem. Edytowane 16 Stycznia 2012 przez kawapromyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi