jaron Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam. Biorę udział w konkursie można wygrać 5 alufelg.Klik Każdy może wziąć udział może akurat się uda. :-P Proszę o głosy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Ode mnie masz max.. Pozdrawiam i życzę wygranej... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 gdzie jestem zarejestrowany w klubie/forum to teraz sporo osób bierze udział w tym konkursie! efekt taki że nie wygrają najładniejsze tylko ten kto ma najwiecej pseudo-ziomków którzy będe głosować. Ja zawsze oceniam tak jak uważam a skoro dałeś już do oceny te fele to daje tyle na ile uważam że one wyglądają. (słabe są ;-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 ten kto ma najwiecej pseudo-ziomków którzy będe głosować. No to pomóżmy koledze... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaron Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Fele dałem na szybkiego takie jakie mi wpadły w oko druga sprawa o gustach się nie dyskutuje ;-) ,w rzeczywistości wyglądają pewnie inaczej. Jak ktoś jeszcze bierze udział w konkursie to niech poda link będziemy głosować. Dziękuję tym co głosowali i co może jeszcze zagłosują. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 jaron, ok, zrobione. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson73 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Głos poszedł ;-) Niektóre autka ciekawie wyglądają co by im kółka się rozjeżdżały :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 poszło dla ciebie 10 a dla innych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Głos poszedł ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 jakieś takie małe się wydają mimo wszystko + ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 nie oferowali 19 ani 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 zagłosowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuveFan Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 a prosze! zycze wygranej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bblack Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Pomożecie?? Pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi