adam25gdansk Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 W mojej megi pojawia sie taki durny komunikat "boite vitesses a controller" i dodatkowo kontrolka service,moze ktos juz to przerabiał i moze mi powiedziec co to oznacza i jakie sa tego konsekwencje? Dodam ze po zgaszeniu silnika komunikat sie nie pojawia......do czasu nawet nie moge skojarzyc w jakich sytuacjach,poprostu pojawia sie kiedy chce!!!! Mam MEGII z 2003 1.6 16v + LPG wersja BMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 jeżeli dobrze udało mi się przetłumaczyć to oznacza to "kontroler skrzyni biegów" lub "sprawdź szkrzynię biegów" boîte Słownik uniwersalny francusko-polski [bwat] f pudełko n; pot. nocny klub m; szk. buda, szkoła f; (miejsce pracy) biuro n; ~ d´allumettes pudełko zapałek; ~ à <aux> lettres skrzynka f na listy; ~ de vitesses skrzynia f biegów masz automat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam25gdansk Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Tak mam automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi