Poldek119 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 3 musi być ideał bo wciągnie cała kase 4 tani to można cos naprawiać 3 http://www.moto.allegro.pl/item810006307_r..._sekwencja.html 4 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9921836 Dzięki za wszelką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Zdjęcia średnie, ale auto jakieś takie zaniedbane, usmolone, z pod schowka jakiś kabel wisi, mogę się mylić ale wydaje mi się, że brakuje plastiku w środku klapy bagażnika. Przednią tablice rejestracyjną to chyba młotkiem pasował do tej ramki. Ja bym sobie darował. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBRMegane Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgadzam się z przedmówcą,widać, że ktoś nie dbał o auto, też bym sobie darował. Ta druga wygląda lepiej, jedynie fotel trochę popalony od papierosów :-/ ale ideału nie ma niestety. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Pierwsza wygląda bardzo kiepsko, i do tego najprawdopodobniej była uderzona ponieważ ma jedno komorowe lampy z przodu i plastik od poduchy pasażera jest w innym kolorze. Drugą wg. mnie warto obejrzeć. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 1) światła śwaitłami, ale również zderzak cały na żółto pomalowany, zdjęcia rzeczywiście paskudne i ma jakby inny odcień dachu, zna każdej fotce. 2) wypucowana na sprzedaż, sprawdź nr tel, to jakiś komis jest więc tez ostrożnie. Takie bajanie ze 1szy właściciel. Jak sprowadzony to za chiny nie dojdziesz czy pierwszy czy nie, jak krajowy to się zastanów kto trzyma auto 12lat (perełka) i wstawia do komisu, zamiast sprzedawać bezpośrednio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi