Moirte Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No to zamówiłem Megane Grandtour 1,5 DCI Dynamique odbiór w lipcu przywędrowałem tu z forum KRC Czyli Klubu renault Clio. Pytanko czy macie jakies rady co to użytkowania tego autka aby służyło wdzięcznie i wmiarę bez awaryjnie?? pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 1. zmien temat (patrz regulamin) 2. witamy na forum megane 3. autko fajne, silnik wdzieczny, w sumie warto lac lepsza rope i dbac o turbine (nie cisnac zimnej, goracej nie gasic po rajdowaniu) to bedzie sluzyc dlugo i zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave37 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witaj! 1.Tankuj tylko paliwa premium czyli V-power diesel czy np.BP Ultimate 2.Od razu zamontuj przednie chlapacze(bardzo fajne sa oryginalne,nie za duze i ladnie wykonane.Ja tego nie zrobiłem i mam terz poobdzierane progi do golej blachy na laczeniu blotnika z progiem. 3.Szanuj turbine tzn przy zimnym silniku nie szalej a po jezdzie ok pol minuty schladzaj 4.Przeglady masz co 30 tys ale skroc je do 15 tysiecy,no chyba ze duzo w roku jezdzisz 5.Uzywaj tylko oryginałow.Podrobkowe czesci zamienne sa fatalnej jakosci:np lacznik stabilizatora podrobka na 10 tys(dramat)Oryginalny wytrzymal 80. 6.Uwazaj na delikatne zaczepy sznurkow tylnej polki.Obydwa mi sie wylamaly i wlecialy gdzies do klapy(po prostu jak otwierasz tylna klape nie moze na poce nic lezec Pozatym jesli bedziesz mial szczescie i beda Cie omijac przygody z elektronika to naprawde bedziesz zadowolony.(wiesz ja kupilem meganke z chorobami wieku dzieciecego,Ty mam nadzieje model dopracowany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi