GrzegorzZG Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 witam wszystkich. mam pytanie czy jest ktoś w stanie odczytać mi kompletacje wyposażeniową z nr VIN mojej Megane?? dzwoniłem do ASO i powiedzieli mi że tym oni się nie zajmuje. jestem tylko ciekawy jakie jest wyposażenie. to mój nr VIN: VF1BA0F0G18031552 jak może ktoś odczytać bo bardzo proszę i z góry dziękuje. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 spróbuj w którymś z warszawskich aso - ja sprawdzałem swoją w 2, bo w jednym Pan mi nie chciał przekazać info na temat napraw, ale wyposażenie podali w obu - telefonicznie. No chyba, ze któryś z userów Ci poda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi