coolesh Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 sądzę że dyskusja nie jest do końca trafiona. Automatyczne światła można wyłączyć tym samym guzikiem i nie świecić komuś w korku na zderzak. Można także wyłączyć je pokrętłem w manetce i nie oświetlać komuś zderzaka. swoją drogą postulującym jazdę bez świateł życzę szczęścia na drodze - ja jeżdżę na światłach (24/7/365) od 1995 roku i kilka razy uniknąłem dzięki temu wypadku. A więc gaście światła i zamykajcie oczy (w końcu je też należy oszczędzać) - może szczęście wam sprzyja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 witam, odświeżę trochę temat, mam identyczny problem o którym pisze arka3, a mianowicie podczas wizyty w serwisie (jakiś czas temu) podczas dezaktywowania czujników ciśnienia w kołach coś przestawili i jest tak że w pozycji manetki na "0" świecą się cały czas światła mijania bez względu na porę dnia.Chciałbym to wyłączyć przy pomocy programu DDT2000 lecz problem polega na tym, że jest on tylko w wersji francuskiej. Stąd moja prośba czy może zna ktoś ścieżkę dostępu (gdzie po kolei wejśc do menu) ażeby dostać się do miejsca w tym programie w którym wyłącza się funkcję automatycznych świateł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi