arni88 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Wojtek1987: Już z niej jest psota , trzeba chować buty kable itp bo od razu zabiera się za nie.. pecado: A to mój 2 piesek ;) pogromca kotów :-> 2 letni Owczarek Kaukaski , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 A oto mój maluch Fado, rasa znana każdemu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Mój przyjaciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.ab Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 2-letnia suczka Yorka, zwie się LUCKY - prawdziwa szczęściara, rok temu została przez nas znaleziona przy trasie szybkiego ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 (edytowane) Ja mam pieska (ok 10 lat) krzyżówka Jamnika i Teriera Wabi się Lucky uratowaliśmy go przed 7 laty zimą został potrącany przez samochód. Kota (koniec czerwca biedzie miał rok) zwie cię Fuc dosyłałem go od mojej poprzedniej laski :) Do zeszłego tygodnia miałem chomika syryjskiego Cezar (żyło mu się 4.5 lat); ale już jest na tym lepszym świecie. Edytowane 27 Maja 2011 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woytek13 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 A to mój Chaber Zdjęcie sprzed 2 lat chyba ale diabeł się nie zmienił. Ostatnio zauważyłem że jedząc czereśnie ten drań potrafi wypluwać pestki oraz nie lubi nawet lekko nadgnitych owoców. Niestety lubi też mięso i wczoraj znów pozbawił życia niewinnego jeżyka... Sam wszedł do jego klatki to można powiedzieć, że się bronił ale szkoda zwierzaczka ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi