FrankoOsW Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam. To mój pierwszy post, więc pewnie dostanie mi się parę wytknięć moich błędów w tej krótkiej wiadomości, ale jestem zdesperowany... Otóż dzisiaj rano próbowałem podłączyć transmiter FM w Scenicu moich rodziców (rocznik bodajże 98 czy 99), nie dość że się nie udało (zapalniczka nie działa za dobrze), to jeszcze nacisnąłem Power, żeby mama mogła porozmawiać przez telefon. Teraz do rzeczy. Po ponownym naciśnięciu Power radio nie zareagowało (mamy Philipsa, tego co w standardzie) - na wyświetlaczu świeciła się tylko godzina z prawej strony, z lewej nie chciało się nic pokazać. Próbowałem wszystkie przyciski w różnych kombinacjach i na pilocie przy kierownicy i na panelu od kaset - nic. Nadal świeciła tylko godzina. Nie prosi o żaden CODE, nic z tych rzeczy. A propo CODE - nie wiem czy to tylko u nas, ale przycisk CODE na panelu od kaset jest jakby zaślepiony, nie da się go wcisnąć (jeżeli ktoś proponował by użycie go). Będę dozgonnie wdzięczny za wszelkie rady, ojciec mnie zabije jak nie naprawie tego do jego powrotu z zagranicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Spróbuj odlączyć akumulator.. Radio wtedy powinno się zresetować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi