Quba. Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam Odrazu sie przywitam : ) Post zaczne od wyzalenia sie jak ciezko znalesc Megi II w dobrym stanie nie po przedstawicielu itp :lol: nie z kreconym licznikiem i nie spawana z dwoch. Ostrzege chcacych zakupic przed tym modelem. http://www.gratka.pl/moto/tresc/renault-me...564eb61&s=2 Ma ponoc 76 tys :lol: sprawdzilem w ASO po VIN'ie ze 09.2005 miala serwis przy 180 tys :lol: Wiec sprawa chyba jasna :lol: A teraz do rzeczy po ponad miesiacu szukania zostaly dwa krajowe modele.Niestety bez ESP i ASR ale za to 1.9 dCI ktorego szukam. sa to: http://vector11.otomoto.pl/index.php?sect=...amp;id=C2739810 z Żyradowa ? moze ktos zna to auto ? mam ja wstepnie zaklepana i w sobote jade ogladac. P.S dzieki Hadson wiem na co zwracac uwage :) a druga to http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2659974 z Krakowa. Tutaj mam troche dalej i nie bardzo moge pojechac wiec moze ktos z grupowiczow gdyby mial chwilke i przed weekendem moglbym podjechac i oblookac ;) A moze ktos z was chce sprzedac lepiej wyposazonego Grandtoura 1.9 dCi Z gory dziekuje Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 jezeli chcesz moge ja juro zobaczyc ;-) oczywiscie ta z krakowa.....jak by jeszcze hadson chciał ja zobaczyc to by sie zrobil mały spot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Byloby super jutro jade do Żyrardowa ogladac ta granatowa i pare inny z mazowieckiego lacze ze scenicami II :lol: Nicpon to jakbys mogl rzucic na nia okiem byl bym stokrotnie wdzieczny :lol: a Hadson nie moze bo juz do niego pisalem na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Można ją zobaczyć. Tylko nie wiem jak z czasem się wyrobie. Jeszcze jest spot w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 To jak cos to moze na PW zostawie swoj nr kom komus co bym np niepotrzebnie nie zadatkowal tej granatowej :lol: jak ta z Krk okaze sie fajna :lol: Jedyne co mnie tak do nich w 100% nie przekonuje to brak ESP lub ASR W tej granatowej niby jest w opisie aukcji ale nie ma ESP i ASR'u [ Dodano: 2007-05-19, 17:28 ] Witam Ogladalem grantowa megi w zyrardowie :lol: strasznie zniszczona w srodku.Silnik raczej zdrowy ale strasznie zniszczona. Ogladal moze ktos z grupowiczow ? ta w Krakowie ? Bo powiem szczerze lekko podlamany jestem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Według mnie to megi z Żyrardowa jest trochę podejrzana. Już mówię dlaczego obejrzałem wnikliwie zdjęcia i według mnie to zwróć uwagę na tył tego auta, a mianowicie wygląda, że tylnie błotniki są wciśnięte na drzwi, auto ma trochę nie równe odstępy między elementami. Następnie ten dziwny wygląd deski rozdzielczej z prawej strony wygląda jakby miała jakiś pęcherz taki nadmuchny od środka. Według mnie BITA. Poza tym dla mnie trochę cena jest też podejrzana. Z tego względu, że za takie auto jak sam widzisz na allegro czy też na gratce trzeba dać spora więcej gdzieś tak około 38 tys. zł z tym wyposażeniem??? Radzę dużą ostrożność. Ja swojej szukałem pół roku)) ale znalazłem – salon polska i maxi wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi