szymonkk Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 w poniedziałej jade z zamiarem kupna prosze o opinie .może zobaczycie coś czego moje oko nie zauważy ;-) Z góry dzięki http://otomoto.pl/renault-megane-6-biegow-...m-C9870982.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 czujnik parkowania, gdzie one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Nie ma ESP ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonkk Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 ok pytałęm sie włąsnie go i czujnik parlownia mówił ze zaznaczył to przez pomyłke ale o esp to nie wiem jak to uznałeś ciekaw jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 szymonkk, brak wyłącznika pomiędzy regulacją oświetlenia deski a tempomatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonkk Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 dzieki nie wiedziałęm [ Dodano: 2009-12-06, 12:21 ] byłem widziałęm i moie spostrzeżenia to walniety cały bok od kierowcy swieci sie pokazuje uszkodzenie air bag fotela wiec nie kupuje cszekam dalej a tak pozatym bardzo spodobał mi sie dynamika jazdy tego samochodu wiec wybór padł na megan pow 2006 moze uda mi sie wkoncu kupic cos dobrego ps . pawelp2008 miałes racie co do esp heh zapytałem czy ma bo w opisie opisane jest ze ma odpowiedział ma a ja na to to niech mi pokaze wyłącznik i gosciu zrobił wielkie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi