grzegorzdworz Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Koledzy pomóżcie. Dałem dzisiaj samochód "fachowcom" żeby sprawdzili klimatyzacje tak gmerali w aucie że po ich poczynaniach przestał działać wyświetlacz od radia i pilot poza tym radio działa. Pytałem ich co i gdzie grzebali - powiedzieli że tylko pchali łapy gdzieś pod schowek po stronie pasażera. Jak zwykle pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Pilot i wyświetlacz mają wspólną kostkę z tyłu radia. Obstawiam, że jest nie podpięta. Wyciągnij radio i podepnij. Chyba, że w MII są inne zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Najpierw sprawdź tak jak kolega wyżej radzi jak nadal nie działa to Dopchnij kostki od pilota i radia przy wyświetlaczu( trzeba ściągnąć kokpit 2x troxy pod pokrywami głośników w podszybiu, pociągnąć kokpit do siebie delikatnie w górę -a kierownię opuścić wdół, odkręcić wyświetlacz 3x torxy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 A u mnie nie działa i pilot i wyświetlacz...Odkręciłem i pilot i wyświetlacz, ale połączone są dobrze.Czy to mozę być jakiś bezpiecznik?Radio działą normalnie, ale nic więcej.pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi