Tocz3k Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam Ostanio ogladalem filmy na UT i zaciekawil mnie taki resorak w jednym z filmow. oto link do filmu Ma moze ktos z was takiego resoraka albo moze wiecie gdzie go można nabyć Pozdrawiam Meganowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Może coś takiego Cie zainteresuje: http://allegro.pl/item845703125_1_43_renau...corse_1996.html Nie jest on dokładnie taki jak na filmiku, ale trochę farby i zabawy w mini ;-) lakiernika i można zrobić coś swojego i niepowtarzalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocz3k Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Własnie o takie cos mi chodzilo tylko ta cena. Przydalo by sie troszke tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Widywałem miniaturki samochodów w salonach firmowych Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocz3k Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Cięcie O proszę ;d Ceny nie pamiętasz? pewnie również wysoka Zapoznaj się z regulaminem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tocz3k, no cena jest trochę odstraszająca, ale podejrzewam, że w ASO (o ile wogóle są jeszcze takie modele dostępne) to krzykną sobie tyle co za prawdziwą meganke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Nie do końca musisz co jakiś czas zaglądać na allegro, może uda Ci się upolować coś taniej, to chyba jedyny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi