monika458 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 co myslicie o tej megance? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10871567 jest to dt.. jaka jest roznica miedzy dti a dt? chcialbym pojezdzic nim z 3 lata.. przebieg ma juz spory... a mysle ze z 50000 napewno nim wykrece, warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Diesel myślę, że 250 tyś powinien zrobić Jeżeli chodzi o wizual po fotkach to mnie się podoba chociaż na tylnym nadkolu ruda się pojawia. Dokładniej nie ocenię, bo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika458 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 nie widze tam rdzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Jak dla mnie po dzwonie w przód. Szpary maska/błotniki strasznie nierówne + oba błotniki dużo jaśniejsze od reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Tak lekko off-topując, czy 200k km przebiegu w dieslu to dużo ? Ktoś jeszcze wierzy w bajki, że auto z zachodu w dieslu z rocznika 97 będzie miało przebieg 100-130 kkm ? Znajomy ma megane taka jak moja, ma ponad 300 kkm, ani grama oleju nie bierze, a wygląda lepiej niż te krajowe z przebiegami 150... Tylko, że kto u nas w kraju kupi auto z 2000~ roku z takim przebiegiem, choćby było w 100% sprawne i zadbane... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Łysy__, ja bym tak od razu nie przekreślał. Trzeba zobaczyć na żywo, bo na zdjęciach trudno powiedzieć. Są zrobione w dziwnym oświetleniu i pod różnymi kątami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika458 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 mam jeszcze na oku tego: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10634073 tego widziałem na żywo. nie Znam sie na samochodach ale na żywo wyglądał b. dobrze... i to jest własnie podejrzane. Licznik tez wiadomo ze oszukany.. a z drugiej str to mysle ze samochod za taka kase, taki rocznik, to rzadko ktory nie byl robiony. Przed zakupem zamierzam zabrac meganke do mechanika, ale prosze jeszcze was o opinie.. Poczytalem ze ten dti to b. dobry silniczek i oszczedny ale o tym dt nie moglem nic znalezc. dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 na żywo wyglądał b. dobrze... i to jest własnie podejrzane Wygląda dobrze, to podejrzane, wygląda źle to podejrzane, wszystko podejrzane! A może właściciel dbał o auto i dlatego tak wygląda? Ja dbam o swoje i dlatego kiedyś ktoś też mi powie, że za bardzo zadbany i napewno coś jest nie tak? Licznik tez wiadomo ze oszukany kolejna rzecz! :-/ Dajcie juz spokój z tymi licznikami, skad wiesz, że oszukany? Bo tylko 87 kkm? ojciec kupił megi z 99 roku ze 100kkm, to pewnie też miał licznik krecony? a z drugiej str to mysle ze samochod za taka kase, taki rocznik, to rzadko ktory nie byl robiony a tu to sie juz nie wypowiadam :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Kolego Dino87 - ja nie mówię, że nie. Nic nie zastąpi oględzin na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi