wojt42 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Mam pytanie czy ktoś z Państwa już to wymieniał? Moja megi ma problemy z zapalaniem nie powtarza sie to regularnie, zapisalem sie do serwisu i własnie powiedzieli mi ze to moze byc impulsator albo zmienne fazy rozrządu lub blad w kompie. Poradzcie co zrobic i czy przechodziliscie juz to ze swoimi megankami. Megi II 1.6 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 temat rzeka, poszukaj na forum bo dużo było o silniku 1.6 16v i jego dolegliwościach czarny scenariusz: jesteś uboższy o 3500zł (koło faz rozrządu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 nie ma co straszyć kolegi "czarnym scenariuszem" a nawet jeśli się pojawi to można to załatwić za zdecydowanie mniejsze pieniądze także lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 no tak RP daje dofinansowanie :-P chociaż trzeba trochę powalczyć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 WITAM ! To nie impulsator - w moim przypadku było podobnie tj czasami nie odpalał - ale po wymianie cewki na pierwszym cylindrze od paska rozrządu wszytko wróciło do normy i smiga już dobrze ponad tydzień Nadmieniam, iż wcześniej problem powtarzał się niemal co dzień PORADZIł MI DOBRY SPRZEDAWCA CZęśćI DO FRANCUZóW W SKLEPIE W BIAłYMSTOKU ZA CO MU SRDECZNIE DZIęKUJę A również byłem już umówiony do ASO - I BYM ZBULIł JAK ZA śWIRZE BUłECZKI a tu wymiana cewki i to nie oryginalnej bo mówi że pojeżdżę tyle samo albo lepiej - pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi