rpoko Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Kupiłem niedawno megankę i przy szalejących cenach paliwa noszę się z zamiarem zamontowania instalacji gazowej. I teraz nie wiem co wybrać. W 3 punktach w mojej okolicy montują instalację BRC za 2800-3300 sekwencja i jeden montuje instalację LPI GAZ za 2600 sekwencja. Co polecacie albo na co zwracać uwagę decydując się na montaż instalacji. Z góry dzięki serdeczne za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 LPI GAZ? Nie słysałem o takiej. Napewno nie ELPIGAZ? BRC tanie nie jest ale powinno sprawować się dobrze. Myślę, że warte polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Niedaleko mnie, w Świdnicy są kolesie, którzy instalują tylko BRC i przyjeżdżają do nich ludzie od Jeleniej Góry po Wrocław. Ja mam diesla więc nie mogę nic więcej powiedzieć ale wszyscy moi znajomi, którzy założyli tą instalacje są bardzo zadowoleni. Tylko nie wiem czy to kwestia sprzętu czy fachowego założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GERMAR Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 ja mam brc wcale nie narzekam przejechałem 40000i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi