krzychu08 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 " Co myślicie o tej megance, koleżanka żony chce sprzedać, "raczej pewny" samochód. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&...C10909289" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu08 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Samochodem będzie jeździła kobieta, a jej na wyposażeniu tak bardzo nie zależy, tylko żeby było wspomaganie i poduszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu08 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 nie, przeszłości nie znam, moja żona widzi go codziennie pod pracą, z tego co pamięta nigdy nic się z nim nie działo, mówi że koleżanka pewna, po prostu kupuje nowy samochód i ten będzie jej zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roser Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autko naprawdę dobrze się zapowiada, osobiście nie przebolałby braku klimy i troszkę tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Za pewne auto warto tyle zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Adam Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Megi zacnie się prezentuje, szkoda tylko, że brak klimy, ale ja też nie mam i aż tak bardzo w naszym klimacie to nie przeszkadza :) cena jak na 2002 jest do zaakceptowania uważam, ale na warsztat warto by wjechać i sprawdzić zawieszenie, hamulce.. ja niby też kupiłem z pewnego źródła a potem wydałem 1,5 tyś na naprawę, teraz to nawet sobie nie wierzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi