tdk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam Nie znam się na temacie więc proszę o pomoc w ocenie: http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-16v-c...-C11037880.html Czy uważacie, że zakup używanego samochodu u dilera Renault jest bezpieczniejsze niż u innego handlarza? Z góry dzięki Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czy uważacie, że zakup używanego samochodu u dilera Renault jest bezpieczniejsze niż u innego handlarza? osobiście tak uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 bezpieczniejsze, ale nie że super bezpieczne, tzn. osobiście umówiłbym się na przegląd auta w konkurencyjnym serwisie Renault. Zachowawczość moja poparta osobistym przykładem z przeszłości, tzn. nie zawsze rzetelnym opisem auta, pozostałe przykłady szukaj choćby na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldii77 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam Nigdzie nie ma gwarancji, gdyby tak było komisy by nie miały prawa bytu a są i funkcjonują-zwłaszcza te szanujące się i nie wciskające kiczu.Ale do rzeczy; patrze z ciekawości bo mam identyczną tyle ze sedan i 50000 przejechane; wiele ze zdjęc nie widać, ciekawe jak gumy na pedałach bo u mnie bardzo przyzwoite, powinien tez miec orginalne gumy przy tym przebiegu.Poza tym nic tu nie widać, trzeba sprawdzić na stanowisku. Myślę ze cena powinna być lepsza no ale coż widocznie musi tak być. Jak tak dalej pójdzie to trzeba sprzedać :) Megi bo chyba nie ma sensu zeby stała i rdzewiała. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi