pepe03070 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Chce kupić zmieniarke ale nie wiem jaka działa z radiem tuner list zamontowanym w mojej megance. Jak możecie to podajcie nazwy zmieniarek????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalu81 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Mam podobny problem. nie moge dopasowac zmieniarki i kabla do mojego radia w megi. Radio montowane seryjnie, numer renault: 22 DC449/62L. Prosze o podpowiedz. Czy ktos ma zmieniarke podlaczona do takiego radia? Jaka? Jaki kabel? Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Mam podobny problem tylko nie mam czasu do tego usiąść i sie zabrać do roboty Co do foty to tak sie zastanawiam czy Twoje radio Michau ma obluge zmieniarki, u mnie z produ na panelu radia pisze CD Charger Control czego nie widze u Ciebie... pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Moje radio ma dodatkowo napis "CD CHANGER CONTROL"- chyba tak się to pisze? na panelu: coś takiego jak na tej aukcji: http://www.allegro.pl/item197184728_orygin...lt_megane_.html Może Twoje nie obsługuje zmieniarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalu81 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ok, to moj blad. To nie jest dokladnie moje radio (na zdjeciu). Zdjecie jest z neta a moje wyglada tak samo, a przynajmniej tak myslalem . Na moim jest napis CD Changer Control. Chcialem tylko wskazac model radia i odroznic go od modelu ponizej. Pozdrawiam. [ Dodano: 2007-05-31, 20:01 ] P.S. Oba modele spotykane sa w megankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Panowie zobaczcie na tej stronce [ciach]tudio24.prv.pl Wszystko prawie o radiach Philips do Renault :) A dokładnie w CAR AUDIO/OEM/RENAULT :P Nara :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 niezła ta strona bardzo ciekawe tematy polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi