Chess175 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam, mam dziś takie nietypowe pytanko do fanów gier, brzmi ono tak: Czy spotkaliście się z jakąś grą w której można by śmigać megii I ph I? B) bo tak szukałem po necie i nic nie znalazłem, jeżeli nie ma to B) dla producentów gier B) proszę nie krytykować mojego zapytania B) pozdrawiam B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Również się przyłączam do pytania... No i jak chcesz to możesz sobie sam zrobić pojazd i wrzucić do GTA VC bądz SA.. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jest mod do rfactora ale tam sie jeździ Megane 1 ph 2 classic nie znalazłem filmu z grą więc zwykły z wyscigu jak to mniej więcej wygląda i również mod z Megane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Nie ma przypadkiem Meganki w starej grze Rally Championship ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Tak jest w Rally Championship, mam nawet oryginalną jeszcze B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 jest taka gra RACER i do niej można dogrywać różne auta, ja mam gdzieś Megane I phI CLASSIC i chyba MegiII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 możesz zagrać w Gran Turismo 2 na PSX jest Coupe 2.0 (jestem fanem tej sagi) i chyba w Gran Turismo 4 też jest, ale na 100% pewien nie jestem bo nie grałem, ale przymierzam się do kupna PS2 B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Colin Mc Rally 1 tam można smigać Meganką Coupe ph1 B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 W GTPSP jest zarówno meganeIphI (coupe), jak i meganeIIphI (3d htb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jak już koledzy wspominali, Rally Championship, ale dokładna nazwa tej gry to Network Q RAC Rally Championship, tutaj jeździmy Renault Megane Maxi B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomecky Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 A może ktoś widział gierkę w której można pośmigać Grand Scenicem B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zostaja chyba tylko jakieś mody np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jest jeszcze V rally - tylko nie wiem czy wyszła ona na PC, bo osobiście na PS w nią grałem ;p Żółtą meganą coupe się lata (no i innymi też B)). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 V Rally było też na PC. ;p Gdzieś widziałem mody do Richard Burn's Rally. A to jest świetny symulator rajdowy. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 VRally też grałem, żółtą coupetą obklejoną na sportowo.. B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi