ariss21 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam wszystkich mam zamiar kupic meganke I z 1999r 1.6 z automatyczna skrzynia biegow i chcailbym sie cos dowiedziec na temat skrzyni chodzi o awaryjnosc mam nadzieje ze nie jest awaryjna ale jednak bardzo prosze o doradzenie i opinie z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roser Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Wg mnie bardzo dobre skrzynie, naprawdę są bardzo mało awaryjne, musisz zwrócić tylko uwagę przy kupnie czy jest wszystko oki (czy są wszystkie biegi, czy ich nie gubi, czy bezproblemowo redukuje przy przyspieszaniu) , a w razie awarii też nie wygląda to źle bo bardzo dużo anglików sprowadzanych na części ma automaty, dzięki temu kupisz taką skrzynie za 600zł, problem jest tylko z znalezieniem mechanika który umie ją wymienić prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mam od blisko 3 lat i jestem bardzo zadowlony B) B) B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi