rakus145 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 >>http://moto.onet.pl/1592575,1,renault-vel-...html?node=18883 Jak dla mnie z wyglądu morze piękna nie jest ale wyposażenie ładnie się prezentuje B) . >>http://moto.onet.pl/1591105,1,artykul.html <----- ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mój dziadek ma takiego 3.0 Dizelek i tak jak mówisz z wyglądu nie jest piękny, ale wyposażenie i jakość ma wysoką, a komfort jazdy B) KLASA B) Prowadziłem go nad morze w tym roku i było cudownie B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 A ten 3.0 diesel bezawaryjnie pracuje? :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 sie grzeje chyba tylko tyle:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nie powiem co bo ja Dizselków nie lubię :-P wole benzynę bo tam się dużo znam B) Ale dziadek ma go od 2004 1 właściciel i nic się na razie nie stało B) Trzeba przyznać że mam dziadka który bardzo dużo jeździ, a nie tylko do kościoła tak więc na prawdę bardzo fajne auto, jak będę zakładał rodzinie to na pewno pomyśle, w tej cienie, cudo B) a wygląd zawsze idzie poprawić B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskar1980pl Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 byłem posiadaczem 3.0 v6 z automtem 180 KM 10 sekund do setki a auto waży tyle co czołg:) Powiem tak że kupie znowu takie auto jak benzyna będzie tansza albo ja lepiej będe zarabiał. Auto słynie z awarii silnika konstrukcja jest awaryjna trzeba dokładnie sprawdzić auto najpewniejsze jest sprawdzenie zawartości CO2 w płynie chłodniczym Skrzynia biegów także jest kosztowna w naprawie (6 tyś to był powód sprzedaży) Ale wersje z benzynowym silnikiem (LPG)3,5v6 i zwykłą skrzynią polecam wyposażenie i komfort klasy wyższej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi