Megane_UK Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Witam wszystkich, Czy sa moze jacys uzytkownicy Meganek z UK? Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 hello, np. ja ale taki temat to najlepiej do luźnych przenieść... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Są, są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 zróbcie zlot w UK :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik28 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Czesc Ja mam 1.6RT w automacie 1997r .Pozdro Towcester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x.x.x...x.x.x Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 No i ja mam 1.6 RXE .. pozdro z Tamworth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Co do meganek z UK to zerknijcie na te forum: http://www.meganeownersclub.co.uk/forum/index.php zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukigondi Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 i ja ;-) okolice Leeds. 1.9 DCI 2001r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiflox Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam wyspiarzy, od kilku dni smigam po Edinburgh`u Megane Scenic. do: Megane_UK Jezdzisz na spoty kolo Ocean Terminal ?? Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane_UK Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 WItam, A myslalem ze nikt sie nie znjadzie Do Jacek: jeszcze nie mialem okazji, w sumie mam swoje auto od niedawna, calkiem przypadkiem Pozdrawiam wszystkich w UK (i oczywisicie w PL tez) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi