Grzegorz9009 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Hejka wszystkim. Bardzo proszę o ocenę tej meganki, a może już ją ktoś kiedyś oglądał. Miłego dnia B) http://moto.allegro.pl/item876466990_renau...07_1_9_dti.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Czy to auto nie ma przypadkiem daszka nad licznikiem z fazy I? Chyba mam też inne pokrętła od kratek nawiewów. Coś mi się w tym aucie nie podoba. Przebieg to może jeszcze by uszedł, choć ja mam taki sam w benzynie przy tym samym roczniku. Silnik świeci się jak nowy, wydaje mi się (z własnego doświadczenia) że po 60 kkm aż tak bardzo czyścić go nie trzeba. B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Brudno w nim jak na ten przebieg. Może ktoś jeździł nim w pole. B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 To auto coraz bardziej zalatuje mi miną. Przeszukałem tak z ciekawości mobile.de w podobnym roczniku, silniku i przebiegu. Poniżej 10 tys. Euro nawet nie ma czego szukać w sensownym stanie. Więc jeżeli u nas ta Meganka kosztuje na gotowo 31900 to coś jest nie tak. Daszek na pewno jest z phase I, ciekawe dlaczego, pewnie górna część deski rozdzielczej podobnie. Dalej, ten chrom na przednim grilu chyba nie szedł jeszcze w 2007 roku, tylko od 2008 (ale tu mogę się mylić, nie jestem pewien). Poza tym faktycznie, w środku syf aż boli. Dziwnie to jakoś koresponduje z nienagannym wyglądem komory silnikowej i nadwozia. ;-) Takie coś znalzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 potwierdzam daszek licznika ph I 2007 robili listwy na drzwiach już bez napisów, 2008 zaczęli srebrne wstawki w grilu i przeciwmgielnych. Widzę jakby tylna klapa zamknięta niesymetrycznie, normal są szpary- ale tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi