Yossi Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy i mam pewnie banalne pytanie. Kupiłem dzisiaj renault megane dynamique. Nie wiem czy zrobiłem dobrze bo za te samą cenę mogłem miec authenique. Powiedziano mi, że model który kupiłem jest o klase lepszy od tego drugiego. Czy ktos może powiedziec mi jekie są różnice w tych dwóch modelach? Chodzi o modele z 2004. Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt42 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Dynamiqe to wewnętrzny wystrój wnętrza ciemana tapicerka (plaster miodu) duzo lepdzej jakości i wizualnie o klase wyżej srebrne klamki srebrne obwodki na zegarach podłokietnik schowki na drzwiach i na zewnątrz pas na zderzaku w szarym kolorze i listwy boczne szare i srebrna plakietka z oznaczeniem silnika, dynamiqi wystepowaly w wersjach wyposazeniowych luxe i confort. luxe dodatkowo byl wyposazony w elektrycznie skladajace sie lusterka i hands free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 z durnoty wyrzucilem moj folder do MII phI... mam tylko do MII phII i tu sprawa wyglada tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ecolog Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Jednym słowem dobrze zrobiłeś Masz tez pewnie skórzaną kierownice i srebrne listwy na progach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 w dynamique awaryjne hamowanie jest sygnalizowane swiatlami awaryjnymi, czy powinno to byc jakos widoczne na desce rozdzielczej ? np tak jak po wlaczeniu awaryjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 sygnalizowane tak samo jak ręczne włączenia awaryjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Doskonały wybor:)))) ja mam confort dynamiqu i jest naprawe ładna:) beż który mam w środku ładnie lączy się z zielonym kolorem auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt42 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Wówczas to była optymalna decyzja, privilege wyglądal bardzo kusząco jasna tapicerka z wykończeniem skórzanym, ale nie miałem przekonania jak to będzie wyglądać po kilku latach, jasne tapicerki maja to do siebie ze sie brudzą. Do teo jeszcze wziąłem automatycza klime kolor gris hologram wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossi Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Dzieki wszystkim za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam. Czy ma ktoś może katalog Megane II ph I Grandtour? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi