Leman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Tani nie jest B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Droga też nie. Przecież jako nowa kosztowała ponad 25000 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Akurat renówka nie jest liderem wartości B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 To zależy od stanu technicznego i wizualnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolkos Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Hmm.. strasznie drogi, rocznikowo to już 4 letni samochód, przy dzisiejszym kursie € wychodzi coś koło 45000PLN, w salonie można kupić wprawdzie z silnikiem 1.5 105, bez nawigacji i tempomatu za 56000. Chociaż pisałeś że zależy Ci na najbogatszym wyposażeniu :). Z zewnątrz piękny, w środku szkoda że ciemna tapicerka i na prawym przednim fotelu chyba ktoś się zlał :( ale przy 150KM to w sumie mógł . Generalnie ładne rodzinne kombi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Też mnie zastanawia czemu aż taki drogi, fakt że mało jest 2.0 dci, a tapicerkę by się wyprało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 nie kupuj 2.0 dci !!! kolega ma warsztat gdzie zajmują się renówkami i już miał takie dwie na serwisie... w obydwu się zatarł silnik !!! jak problem jest z miską olejową i czujnikiem ale co dokładnie to ci nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 A czy z tym nie miał problemów silnik 3.0 dCi. Było to ju z opisane na forum. O 2.0 jak dotąd były dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 no ja tylko powtarzam co słyszałem i widziałem jedną megi II stojąca u niego na podnośniku z wyjętym silnikiem 2.0 dci do remontu więc coś w tym musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Też mi się obiło o uszy ad 2.0 czy 2.2 ale nie pamiętam. Ewentualnie 1.9 + czip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 http://megane.com.pl/30-dci-vt17834.htm?highlight=3.0+dci To chyba o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 To jest Dynamique. W fazie II nie ma ma wersji wystroju i wyposażenia jak w wersji I, czyli np. Luxe Privilage itp. Stworzenie opisu wersji dośc misterna sprawa; pomiedzy krajami rozbieznosci. [ Dodano: 2010-01-31, 19:37 ] a propo ceny - wg mnie zbyt wysoka, popatrz tez: http://www.zdunek.com.pl/cms.php?i=364&o=1298 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Fajny, ale bez tempomatu, navi, xenonów bez alumów itp ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 alu jak na fotkach nie kosztuja duzo - patrz allegro; z navi w aucie dawno sie wyleczylem (choc sam kiedys mialem taki priorytet przy zakupie, teraz juz w ogole tego nie biore pod uwage-slabsze, malo aktualne oprogramowanie (jestes skazany na jednen soft), gorsza podrecznosc (nie wezme auta do domu by ustalic trase na spokojnie, brak sterowania dotykowego (ekran);chyba brak mozliwosci wgrywania POI itp. - dla mnie zatem malo praktyczny bajer). - tempomat - dobry jesli jezdzisz duzo autostradami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja szukam opcji na wypasie a kolejna rzecz, jakoś jasne wnętrze mnie nie kręci [ Dodano: 2010-02-02, 22:57 ] Dobra temat do zamknięcia, szukam mesia CLK jednak :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi